September 2012 Arhive

sâmbătă 29 septembrie 2012, 02:31:40 +0300

Open Media Challenge, la câteva ore distanță

ACTUALIZARE

În scurt timp voi fi în Politehnică la hacatonul Open Media Challenge. Mai sunt încă destule sarcini de rezolvat, dar... românește, las' că e timp :-)

Nu pregătirea pentru tema aleasă e motiv de grabă. Dar trebuiesc integrate foarte multe modificări în situl thesponge.eu, pentru a-l aduce într-o formă relativ prezentabilă la nivel de cod și pentru a reflecta ultimele săptămâni de dezvoltare a frameworkului folosit.

Voi reveni cu continuarea poveștii, eventual după ce termin marea integrare. Ultimele cuvinte din changelog (în momentul în care scriu rândurile astea) sunt:

/!\ Warning: Big merge ahead!

Bonus
Cum scapi de artefactele unui fost depozit Subversion dintr-o structură complicată de directoare? Răspunsul e în tabăra GNU (mi-a salvat mult timp asta):

find ./ -name ".svn" | xargs rm -Rf

ACTUALIZARE

Deja sunt prea obosit să mai comentez. Am adus frameworkul la zi, și pregătesc un push gras în depozitele care țin codul thesponge.eu. Trebuie să închid ochii o oră u_u

Proiectul la care voi participa se numește „Easy to set up self-publishing solution”. La prima vedere, nu e deloc ceva care nu s-a mai făcut, și nici ceva care să necesite un hacaton sau o echipă întreagă. Dar în doi oameni, dintre care cel puțin unul mort de somn, nu sunt prea mari șanse la un sfârșit glorios. Dar am un milion de idei deja, o parte din ele izvorând din Chyrp și RazorCMS (lene sa pun legături, mergi la duckduckgo.com).

Gata. Stage, commit, push and deploy.


Postat de vnitu | Legătură permanentă | Fișier din: ceata, evenimente